Camperpark              't Dommerholt 

Nét dat bee-tje meer

Welkom op onze website

In Borculo, gelegen in de mooie Achterhoek, bieden wij 30 volledig nieuwe camperplaatsen en bijbehorende faciliteiten aan! Het eerste duurzame en circulaire camperpark van de Achterhoek! Iedere camperaar is van harte welkom op ons park voor een stop of voor een langer verblijf. Heerlijk ontspannen en genieten van alles wat de Achterhoek te bieden heeft!

Ons park is gelegen op ca. 5 minuten van het stadje Borculo, bekend om de stormramp van 1925 en de diverse musea. Borculo beschikt namelijk over een Brandweer- en Stormrampmuseum, Kristalmuseum,  Boerderijmuseum de Lebbenbrugge en de oude synagoge. Het oude hart van Borculo met o.a. een eeuwenoude watermolen (eigendom geweest van Prins Willem V van Oranje) neemt u even mee naar vervlogen tijden...

Ook een echte aanrader is een tochtje over de Berkel met een echte Berkelzomp! Voor meer informatie: Stichting Berkelzomp.
Eveneens op 5 minuten afstand ligt de Hambroekplas. Dit is van oorsprong een zandwinningsplas en wordt nu gebruikt om te zwemmen, te surfen en te vissen.

En heeft u even geen zin om iets te ondernemen? Op het terras van onze naastgelegen IJsboerderij is het heerlijk vertoeven! Wat dacht u van een kop koffie met een heerlijk stuk appeltaart? Wellicht gaat u liever voor een heerlijk koud biertje of een rosétje. Of toch één van de vele heerlijke ijscoupes? We helpen u graag!

Wij wensen u alvast een prettig verblijf op ons park!

Let op: Bij aankomst EERST melden in de ijssalon voordat u het park oprijd!

 

 

 

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram