Camperpark              't Dommerholt 

Nét dat bee-tje meer

Omgeving


 

Borculo, gelegen in de mooie Achterhoek, heeft veel te bieden. Naast de eerder genoemde musea, heeft Borculo een zeer gezellig centrum met diverse winkels, cafés en restaurants. Maar ook de oude sluis en de oude watermolen zijn zeker een bezoekje waard! En wat dacht u van een tochtje over de Berkel in een ouderwetse Berkelzomp?

Ook leent de bosrijke omgeving zich goed om te fietsen. Er zijn diverse fietstochten uitgezet (zie onderaan deze tekst voor de links naar de fietstochten). Niet alleen via de bekende knooppunten, maar ook "beschreven" routes. Zo ook de "Prikkelroute". Dit is een tocht voor zowel de fiets als de auto (of camper) en gaat richting de Cactus Oase in Ruurlo (ca. 11 km). Dit is een groot overdekt complex waar u diverse cactussen kunt aanschouwen. Echt een lust voor het oog! En als u dan toch in Ruurlo bent, breng dan ook even een bezoekje aan Pannenkoekenboerderij De Heikamp, Museum MORE of het grootste heggen doolhof van Europa!

Iets verderop in de omgeving, richting Lievelde (ca. 15 km), ligt de oude Saksische boerderij Erve Kots. Erve Kots is een herberg en restaurant, met er om heen een openluchtmuseum. Zeer de moeite waard om te bezoeken. Een soortgelijke, Saksische boerderij, is Erve Brooks in Gelselaar (ca 10 km). Erve Brooks vormt samen met hun buurman, Erve Niehof een ware beleving voor jong en oud! U kunt er niet alleen pannenkoeken eten, maar u gaat daar jaren terug in de tijd.

Fietsroute Loat 't oew smaken in de Achterhoek

Fietsroute Bierbrouwen in Borculo

Fietsroute Lievestro Landerijen

Fietsroute Langs de molens rond Borculo

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

Configureer deze downloadwidget

 

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

 
 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram